My reputation Dashboard - online reputation management
NederlandsEngels

  

MyReputationDashboard & FranklyView slaan de handen ineen!


 

 

 

MyReputationDashboard.com gaat samenwerken met FranklyView. Beide partijen zijn actief in de hospitality op het gebied van reputatie management en customer care. MyReputationDashboard.com biedt een online dashboard voor hotels en restaurants waarmee reviews, social media en google analytics te managen zijn. FranklyView is een tool om het aantal reviews te vergroten, het service niveau te verbeteren en daarmee de klanttevredenheid.

 

It’s all about Reviews

Terecht of niet terecht – reviews kunnen een merk maken of breken. Studies tonen aan dat consumenten meer vertrouwen hebben in reviews dan welke andere vorm van marketing dan ook. Waren vroeger de 4 P’s van belang in de keuze van de consument – vandaag de dag is de R van Reviews de belangrijkste keuze factor geworden.

 

Impact van reviews op omzet

Studies van Cornell University tonen aan dat wanneer een hotel de review score met 1 procent verhoogd op een schaal van 1-5 (bijvoorbeeld op Tripadvisor) het hotel de kamerprijs met ruim 11% kan verhogen met een gelijkblijvende bezetting.

 

Meer is beter

Hoe meer reviews hoe beter – ook voor de ranking van de website in Google en ranking op review sites als Zoover en Tripadvisor.

 

Meer reviews met FranklyView

Een goede manier om meer reviews te verzamelen is FranklyView. Een online software pakket om feedback te vragen aan gasten met de mogelijkheid deze te delen op review sites en social media. Daarnaast maakt FranklyView de waardering van gasten en verbeterpunten inzichtelijk. Ook van gasten die wellicht geen review plaatsen op 3rd party sites.

 

Manage reviews met MyReputationDashboard.com

Het online reputatiemanagement dashboard van MyReputationDashboard.com biedt inzicht in eigen beoordelingen en beoordelingen van concurrenten, inzicht in social media activiteiten en key statistics uit Google Analytics. De software is responsive gebouwd zodat ook op tablet en mobiel gegevens bekeken kunnen worden.

 

Voordeel voor hotel

Prijsstelling FranklyView vanaf € 29.00 per maand en MyReputationDashboard.com vanaf € 20.00 per maand. Voor hotels die serieus werk willen maken van webcare en reputatiemanagement bieden wij € 10.00 korting per maand bij afname van beide paketten (€ 5.00 korting bij FranklyView per maand en € 5.00 korting bij MyReputationDashboard.com per maand)

 

FranklyView 

 

Frank Iwema

Sweelinkckplein 35

2517 GN Den Haag

T. 070-3220688

M. 06-22667394

E. Frank@franklyview.com

W. www.franklyview.com

MyReputationDashboard

 

Janneke Nijenhuis

Waarderveldweg 89

2031 BK Haarlem

T. 035-6231419

M. 06-21700357

E. j.nijenhuis@myreputationdashboard.com

W. www.myreputationdashboard.com

 

 

 

 © 2013 Myreputationdashboard.com. All Rights Reserved. | ContactPrivacy Policy | Terms and Conditions | Sitemap

Powered by : QualitySites4All
myreputationdashboard.com maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Deze melding verbergen