My reputation Dashboard - online reputation management
NederlandsEngels

  

Verhoog het aantal hotelreviews met FranklyView

FranklyView is online software om feedback van uw klanten te ontvangen, hun enthousiasme te delen op reviewsites en social media en de reputatie en prestaties van uw bedrijf te laten groeien.

 

Over Franklyview

Mijn naam is Frank Iwema. Al vanaf mijn studie ben ik actief in de media. Eerst bij BtB uitgevers, daarna als ondernemer. Samen met mijn vrouw Petra run ik Residenz Stadslogement, een boutique hotel in Den Haag.

 

Het idee

Als hoteleigenaar wil ik gasten een perfect verblijf bieden. Ik stel het op prijs wanneer ze ons vertellen hoe ze hun verblijf hebben ervaren. Vooral wanneer we iets kunnen verbeteren. Vaak vinden gasten het lastig om face-to-face kritiek te geven. En bij check-out ontbreekt meestal de tijd voor evaluatie.

Daarom zocht ik een betere manier om feedback te verzamelen. Tevreden gasten wilde ik graag stimuleren om ons aan te bevelen via review sites en social media. En ik wilde kansen benutten in onze after sales. Deze gedachten vormden de basis voor de ontwikkeling van FranklyView.

 

Onze ervaring...

De resultaten overtreffen onze verwachting. 40% van de gasten geeft hun mening over het verblijf. Het aantal reviews op Tripadvisor en berichten op social media is flink gegroeid. En we zijn beter in staat om van gasten repeaters te maken.

 

...gebundeld met de kennis van andere hotels

Steeds meer hotels maken gebruik van FranklyView. Op basis van hun bevindingen en wensen is het systeem doorontwikkeld. FranklyView is klaar voor u. Bent u klaar om de voordelen ook te ervaren

 

Ask

Een klacht wordt 20 keer doorverteld, een compliment 8 keer. Online is het effect nog veel groter. Het is daarom belangrijk dat u weet in hoeverre uw dienstverlening aan de verwachtingen voldoet. FranklyView maakt de waardering van gasten en eventuele verbeterpunten inzichtelijk. Het resultaat: U kunt uw service gericht optimaliseren.

Ontevreden gasten hebt u met FranklyView sneller in beeld. U kunt ze direct benaderen om het probleem op te lossen. Het resultaat: Meer tevreden gasten, minder klachten online.

 

Share

92 procent van de consumenten vertrouwt aanbevelingen van vrienden en familie meer dan alle andere vormen van marketing. (bron: Nielsen) FranklyView maakt het delen van aanbevelingen door uw gasten makkelijk. Het resultaat: Meer online aanbevelingen voor uw bedrijf.

 

Grow

Iedere reservering via een boekingssite kost u minimaal 12% commissie. Dit percentage stijgt. Met FranklyView ziet u welke gasten geneigd zijn terug te komen. Door een gericht aanbod maakt u van hen repeaters. Het resultaat: Meer directe reserveringen en een besparing op uw commissie-kosten.

 

Gasten delen reviews

Voor gasten die tevreden zijn en bereid zijn om uw bedrijf aan te bevelen, maakt FranklyView het gemakkelijk om hun enthousiasme te delen. Gasten kunnen aanbevelingen delen via reviewsites als Tripadvisor, Zoover en via social media als Facebook, Twitter, Google+, en 300 andere platforms.

 

Productplan

FranklyView is een complete tool voor feedback, social sharing en after sales. Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, u kunt van alle functies profiteren. Wanneer u MyReputationDashboard ook besteld ontvangt u € 5.00 korting per maand op onderstaande prijzen!

 

 • 30 dagen gratis proberen
 • Survey direct klaar voor gebruik
 • Onbeperkt aantal gebruikers
 • Onbeperkt aantal respondenten
 • Real time resultaten (alerts en analytics)
 • Eigen merkuitstraling (logo, afbeeldingen, url's)
 • Delen via tripadvisor, facebook, twitter e.a.
 • Uitnodigen per e-mail, QR of URL
 • Optie voor automatische herinnerering
 • Identificeren van potentiële repeaters
 • Slotpagina verwijst naar uw homepage

 

 

 

Meer informatie:

FranklyView           

                          

Frank Iwema                                     

Sweelinkckplein 35                            

2517 GN Den Haag                            

T. 070-3220688                                 

M. 06-22667394                                

 

E. Frank@franklyview.com

W. www.franklyview.com

 

 © 2013 Myreputationdashboard.com. All Rights Reserved. | ContactPrivacy Policy | Terms and Conditions | Sitemap

Powered by : QualitySites4All
myreputationdashboard.com maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Deze melding verbergen