My reputation Dashboard - online reputation management
NederlandsEngels

  

Online Reputatie en Webcare Artikelen

Een overzicht van artikelen en onderzoeksresultaten mbt webcare - online reputatie en review management samengesteld door My Reputation Dashboard.

 

 

 

 

  
Bron  MRD
Naam  Franklyview en MyReputationDashboard gaan samenwerken
Datum  18-11-2014

MyReputationDashboard.com gaat samenwerken met FranklyView. Beide partijen zijn actief in de hospitality op het gebied van reputatie management en customer care. MyReputationDashboard.com biedt een online dashboard voor hotels en restaurants waarmee reviews, social media en google analytics te managen zijn.

  
Bron  TravelNext - Lobke Elbers
Naam  Love @ First Site met reviews
Datum  29-09-2014

Love @ First Site met reviews   Een goede review is als een cadeautje. Want: je kunt er je business gratis mee optimaliseren. Ook nog goedkoper dan marktonderzoek. Maar laten we gaan naar de essentie met een aantal experts tijdens de bijeenkomst van HSMAI op 23 september over reviews.

  
Bron  Misset Hotel Extra
Naam  Een vol punt gestegen in Tripadvisor
Datum  01-08-2014

download gehele artikel hier ‘Een vol punt gestegen in Tripadvisor’ Tips voor reviewmanagement   Een hotel dat kans ziet de score van online reviews een vol punt te verbeteren, kan de kamerprijs met 11,2 procent verhogen zonder dat dit ten koste gaat van de bezetting. Hoteliers over het slim managen én beïnvloeden van reviews.

 © 2013 Myreputationdashboard.com. All Rights Reserved. | ContactPrivacy Policy | Terms and Conditions | Sitemap

Powered by : QualitySites4All
myreputationdashboard.com maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Deze melding verbergen