My reputation Dashboard - online reputation management
NederlandsEngels

  

Verhoog de geloofwaardigheid van je reputatie

 

Hoe verhoog ik mijn online Vertrouwen? Hieronder enkele tips om de geloofwaardigheid van je online reputatie en imago te verhogen

 

Eigenschappen van een succesvolle ondernemer

Welke eigenschappen heeft een succesvolle ondernemer die het onderscheid kan maken in zijn of haar zakelijke geloofwaardigheid. Zonder twijfel is het een langdurig en consistent proces om te werken aan je zakelijke reputatie.

 

Wees eerlijk

Wees eerlijk in alle communicatie - oneerlijk zijn zal uw online reputatie afbreken

 

Wees gevoelig

Toon empathy naar medewerkers en klanten en doe dit oprecht ipv politiek correcte antwoorden te geven. Probeer je in te leven in de ander en geef het goede voorbeeld.

 

Wees objectief

Neem een objetieve zakelijke houding aan en ga niet in op onderwerpen of discussies die niet met uw bedrijf te maken hebben. Focus je energie op doelstellingen van het bedrijf.

 

Wees oprecht

Presenteer je zelf zoals je bent en ga niet over de top met zelfverheerlijking - enige vorm van zelfspot kan geen kwaad en het tonen van zelfreflectie en erkennen van fouten verhoogd je online vertrouwen.

 

Wees deskundig

Zorg dat wanneer je deelneemt aan discussies dat je deskundig bent. Blijf leren door het lezen van blogs - artikelen over ter zake doende onderwerpen.

 

Promoot successen

Deel successen online, op je website en naar medewerkers en aandeelhouders en wees er trots op

 

Vraag om reviews - testimonials

Iedereen die je zakelijk ontmoet kan met een positieve review of testimonial bijdragen aan je online reputatie. Het is geen schande actief te vragen om een beoordeling of aanbeveling.

 

Wees zelfverzekerd

Wees zelfverzekerd (dit is niet arrogant) en trots op je bedrijf, medewerkers, doelstellingen en behaalde resultaten

 

Tips om de reputatie middels uw website te verhogen

Uw website is het visite kaartje van uw bedrijf en moet vertrouwen uitstralen naar de bezoekers. Hieronder handige tips om een website meer vertrouwen te laten uitstralen en de betrouwbaarheid van uw website te vergroten

 

Contact gegevens op de website

Inclusief telefoonnummers - google map (waar zijn we gevestigd) - email adres(sen) en een contact formulier

 

Navigatie

Zorg voor een heldere navigatie zodat belangrijke zaken gemakkelijk met 1 klik te openen zijn voor bezoekers

 

Over Ons

Maak de website persoonlijk door een over ons pagina te maken - dit geeft een gezicht aan het bedrijf en verhoogt het vertrouwen.

 

Reviews en Testimonials

Toon reviews van (het liefst) onafhankelijke partijen als Zoover of Tripadvisor op uw website en vraag klanten actief om beoordelingen

 

Keurmerken

Toon keurmerken als Greenkey of andere certificaten op uw website

 

Inhoud

Wees duidelijk in product aanbod - wanneer geldig, wat kost het - zijn er afwijkende voorwaarden (bijv kinderkortingen) - wat zit er precies in het aanbod - hoe kan ik het aanschaffen etc. Zorg dat de klant niet voor verrassingen komt te staan.

 

Update de website regelmatig

Outdated informatie is funest voor de geloofwaardigheid. In maart nog een Valentijn actie op de site schept geen vertrouwen in de betrouwbaarheid van de rest van de informatie op de website.

 

Algemene voorwaarden

Zorg dat er algemene voorwaarden op de site staan en wijs hier middels een link naar toe wanneer deze van toepassing zijn.

 

Klantportfolio

Een pagina met logos en informatie van uw huidige klanten schept vertrouwen naar nieuwe potentiele klanten

 

Email marketing

Vraagt u actief op uw website aan klanten om zich aan te melden voor een nieuwsbrief wees dan duidelijk over het gevoerde privacy beleid

 

Gebruik stockfotos

Maak zo min mogelijk gebruik van stockfotos maar investeer in een goede database met eigen fotos - zo is de klant niet verrast wanneer het geleverde product niet overeenkomt met de fotos op de site. Overpositioneer niet.

 

 © 2013 Myreputationdashboard.com. All Rights Reserved. | ContactPrivacy Policy | Terms and Conditions | Sitemap

Powered by : QualitySites4All
myreputationdashboard.com maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Deze melding verbergen